Vi underviser

i hele Norge

Lør: 12:00 - 18:00. Søn: STENGT

Man - Fre 09.00 - 21.00

Ring oss på +47 959 63 887

 

Gratis prøvetime

Privatundervisning og privat leksehjelp med fokus på
motivasjon, mestring og en enklere skolehverdag.

I en prøvetime ønsker vi å kommunisere, bli kjent og knytte bånd. Fokuset er på elevens behov og hva vi kan gjøre for å oppnå dens mål med privatundervisning.

Under prøvetimen vil vi kartlegge behov, styrker og forbedringsområder. Dette for å sette mål for privatundervisning og privat leksehjelp. Det er viktig med god relasjon slik at du skal føle deg trygg gjennom hele undervisningsperioden og få best mulig læringsutbytte.

Våre privatlærere skal bygge relasjoner og forståelse for elevenes behov og arbeidsmåter. Eleven vil også bli kjent med sin privatlærer gjennom ukentlige timer. Vi strekker oss langt for at du skal bli fornøyd, derfor har vi 100 % fornøydgaranti, hvor du kan bytte privatlærer hvis dette er ønskelig.

Vurderer du privatundervisning for ditt barn? Kanskje du selv trenger det lille ekstra for å nå toppkarakter på din kommende eksamen? Kanskje du bare trenger litt privat leksehjelp? Med privatundervisning fra iStudy settes dine behov i fokus hvor du vil få en enklere skolehverdag med høynet læring, motivasjon og mestring. Ta en prøvetime hos oss for å finne ut mer!

null
Spesialtilpasset, gratis og uforpliktende

Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende prøvetime

TRENGER DU PRIVATUNDERVISNING?

Mandag – Fredag: 09.00 – 21.00
Lørdag: 12:00 – 18:00 | Søndag: Stengt
Telefon: +47 959 63 887

iSTUDY BIDRAR TIL

null
Motivasjon, mestring og læring
null
Økt kompetanse
null
Enklere skolehverdag

Bestill en gratis prøvetime

Privatundervisning og privat leksehjelp med fokus på motivasjon, mestring og en enklere skolehverdag.

VÅRE REFERANSER

Les hva våre kunder syns om privatundervisning og privat leksehjelp med oss

“ Vår privatlærar er ein støttande og tolmodig mentor for sonen vår. Med privatlærars hjelp har sonen vår fått motivasjon og framgang i skulearbeidet. ”

– Maria Gjerstad

“ Min privat privatlærar har hjelpt meg med motivasjon og hjelp til å førebu meg til eksamen. Eg gjekk 3 karakterer opp. Eg er fornøyd! ”

– Siri Ljones

“ Takk for tipsene, de kom til nytte. Det var videre en god investering: fikk en A. ”

– Sissel

“ Ingvild seier at ho synes det har vore koseleg med timane saman med sin privatlærar, og at det har vore kjekt å bli kjent med ho. I tillegg seier ho at ho føler ho har hatt utbyte av det i forhold til fag, og at det har hjelpt på betre forståing. Tusen takk for no, og for hjelp til Ingvild så langt 🙂 ”

– Anonym

Vis Flere Referanser