Vi underviser

i hele Norge

Lør: 12:00 - 18:00. Søn: STENGT

Man - Fre 09.00 - 21.00

Ring oss på +47 959 63 887

 

Utvalgte privatlærere

Vi er klare til å hjelpe ditt barn!

Legg igjen ditt telefonnummer så kontakter vi deg

Rajfa Memic
Mentor

Jeg er lektorstudent som tar master i tysk, bachelor i historie og årsstudium i psykologi.

Motivasjon og formidling er noe av det som interesserer meg mest. Som lærer og mentor ønsker jeg å bidra til faglig - og sosial utvikling, samtidig som at motivasjonsøkning er et mål. Gjennom mentorordningen får jeg muligheten til å gjøre dette. Det er moro det!

Amira Mahmoud
Mentor

Er student på lektorlinjen på UiB, og spesialiserer meg i engelsk og historie. For meg er det viktig å kunne jobber målrettet sammen med eleven, og fokusere på eleven. Det å kunne hjelpe noen med å nå målet sitt eller løse problemer, er noe jeg syns er veldig givende. Erfaringene jeg får gjennom å være mentor er noe jeg setter pris på.

Maria Noble Hisdal
Mentor

Eg heiter Maria og er ei 20 år gamal jente i frå Oppheim. Eg likar å lese bøker, synge og reise. Eg underviser i historie, norsk, samfunnsfag og religion og etikk. Eg ynskjer å undervise fordi eg likar å hjelpe andre, både fagleg og personleg. I framtida vil eg sjå fleire barn og unge med tru på seg sjølve, det dei står for og den dei er. Dette trur eg er mogleg å få til dersom me gjev barn og unge fag dei meistrar og får glede av. Håpar å høyre frå deg!

Magnus R. Henrichsen
Mentor

Jeg Magnus og jobber som mentor i kjemi og naturfag, og har mengder med undervisningserfaring som gruppeleder og foreleser ved UiB. Jeg trives med å forklare realfag på en intuitiv måte, og mener at nøkkelen til læring ligger i å fostre entusiasme og mestring.

PRIVATUNDERVISNING OG PRIVAT LEKSEHJELP

ØNSKER DU EN PRIVATLÆRER?

Mandag – Fredag: 09.00 – 21.00
Lørdag: 12:00 – 18:00 | Søndag: Stengt
Telefon: +47 959 63 887

iSTUDY BIDRAR TIL

DIN PRIVATLÆRER BIDRAR TIL
null
Motivasjon, mestring og læring
null
Økt kompetanse
null
Enklere skolehverdag

Bestill en gratis prøvetime

Privatundervisning og privat leksehjelp med fokus på motivasjon, mestring og en enklere skolehverdag.

FORNØYDE KUNDER SIER

Les hva våre kunder syns om privatundervisning og privat leksehjelp med oss

“ Vår privatlærar er ein støttande og tolmodig mentor for sonen vår. Med privatlærars hjelp har sonen vår fått motivasjon og framgang i skulearbeidet. ”

– Maria Gjerstad

“ Min privat privatlærar har hjelpt meg med motivasjon og hjelp til å førebu meg til eksamen. Eg gjekk 3 karakterer opp. Eg er fornøyd! ”

– Siri Ljones

“ Takk for tipsene, de kom til nytte. Det var videre en god investering: fikk en A. ”

– Sissel

“ Ingvild seier at ho synes det har vore koseleg med timane saman med sin privatlærar, og at det har vore kjekt å bli kjent med ho. I tillegg seier ho at ho føler ho har hatt utbyte av det i forhold til fag, og at det har hjelpt på betre forståing. Tusen takk for no, og for hjelp til Ingvild så langt 🙂 ”

– Anonym

Vis Flere Referanser